03 лютого 2016 року

Дієта проти раку

  • Дієта проти ракуНе їжте тугоплавкі жири, які містяться в жирній баранині, яловичині, свинині, маслі вершковому.
  • Готуйте їжу на рослинних оліях: оливковій, кукурудзяній, соєвій, соняшниковій.
  • Не їжте смажену їжу, віддавайте  перевагу тушеним і вареним стравам.
  • Вживайте морську рибу, яка містить йод:  (хек, тріска, палтус). Йод підтримує нормальний  гормональний фон організму і не дає розвиватися пухлинам.
  • Віддайте перевагу в харчуванні фруктам і овочам.

У першу чергу це зелень та плоди зеленого, жовтого і червоно-оранжевого кольору, такі, як хурма, гарбуз, кабачки, абрикоси. Особливо слід виділити білокачанну капусту. Вона дуже корисна при спадковій схильності до жіночих онкологічних захворювань. Китайська салатна, брюссельська, кольрабі  теж захищають людину від раку.

  • Відмовтеся від звичайної солі. Рафінована сіль «Екстра» - найгірший різновид солі. Краще перейдіть на сіль мінералізовану, крупного помолу, або йодовану.
  • Відмовтеся від консервів. Залиште ті домашні заготовки, які приготовлені без оцту.
  • Молоко і молочно-кислі продукти вибирайте зниженої жирності: 1,5-2,5%. Корисний сир домашнього приготування. З сирів віддайте перевагу бринзі  або вживайте тверді сорти.
  • Використовуйте якісну воду для приготування їжі та чаїв. Воду з-під крана, пропускайте через фільтри, хоча б найпростіші, вугільні.
  • З чаїв віддайте перевагу зеленому, танін і катехін, що містяться в ньому, захищають від раку.

Бережіть своє здоров’я!

Центр здоров’я Дніпровського району міста Києва.

<< Назад

 
сайт создан компанией сайт разработан компанией Эффект

РЕФОРМА МЕДИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ
Профспілкове життя